APA ITU COWORKING SPACE?

APA ITU COWORKING SPACE?

APA ITU COWORKING SPACE? | HILDE GROUP

Mesti ramai masih tertanya-tanya apakah itu Coworking Space?

Seiring dengan perkembangan teknologi masa kini terdapat pelbagai perniagaan dan usahawan yang kian berkembang hari demi hari. Jadi sudah menjadi trend masa kini apabila syarikat perniagaan yang bekerja sendiri memerlukan tempat melakukan pekerjaan dalam sebuah bilik seperti Jardin lounge untuk melakukan kerja mereka. Kebanyakan peniaga yang tidak mempunyai pejabat boleh melakukan aktiviti pekerjaan mereka di tempat yang selesa dan terdapat banyak kemudahan yang disediakan. Pasti sukar mencari tempat untuk melakukan pekerjaan anda? Perlu berada di kfc, perpustakaan dan sebagainya untuk melakukan pekerjaan anda. Sukar kan? kerana berasa tidak selesa dan bising. Jangan risau kerana kini Hilde Group ada menawarkan Coworking Space untuk disewakan!

Coworking Space (ruang kerja) adalah sebuah tempat dimana semua individu yang memiliki latar belakang pekerjaan atau perniagaan bekerja dalam satu tempat kerja. Coworking Space menggunakan konsep terbuka dan sangat produktif untuk melakukan pekerjaan. Terutama sekali pada peniaga yang baru start memulakan perniagaan dan perlukan ruang untuk melakukan kerja bersama kumpulan di suatu tempat.

APA ITU COWORKING SPACE? | HILDE GROUP

Mengapa bekerja di Coworking Space dapat menjadikan lebih produktiviti dan kerjasama?

Seperti yang telah sedia maklum di atas, kerana Coworking Space terbuka maka akan menjadikan perkembangan yang positif antara perniagaan yang mahu mulakan perniagaan anda dan saling membantu. Anda akan dapat mengenali rakan perniagaan yang baru. Tidak  mustahil perniagaan anda yang baru bermula dapat membangun dengan jayanya.

Dengan ini telah dibuka tempahan untuk Private Business Lounge dengan harga serendah RM30/Sehari. Boleh (Klik di sini) untuk maklumat lanjut mengenai Private Lounge.

Amatlah berbaloi kerana terdapat pelbagai kemudahan yang telah disediakan dan paling best boleh lihat pemandangan kota yang sangat indah.

Private Business Lounge terletak di dalam Star Avenue Lifestyle Mall dan berdekatan dengan airport subang. Jadi amat sesuai untuk melakukan kerja bersama pasukan anda yang datang dari jauh.

Untuk tempahan boleh terus hubungi Cik Intan di talian 011-5659 3110 ( Cik Intan )

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply