MENCARI DEWAN KAHWIN AREA KL DAN SHAH ALAM?

MENCARI DEWAN KAHWIN AREA KL DAN SHAH ALAM?

dewan kahwin | Hildegroup.com

Berita terbaik buat semua bakal pengantin di luar sana!! Masih mencari dewan perkahwinan yang setaraf 5 bintang?Kita tak perlu mencari dewan kahwin di tempat lain kerana kini dewan kahwin area KL kerana di Shah Alam sudah ada dewan setaraf 5 bintang. Nak perkahwinan ala-ala perkahwinan artis???? Sekarang dh terdapat di Shah Alam iaitu di Jardin Royale Transformational Hall.

dewan kahwin | Hildegroup.com

JARDIN ROYALE TRANSFORMATIONAL HALL menawarkan tapak perkahwinan/dewan kahwin/wedding venue yang berkonsepkan tertutup dan exclusive. Ia mampu menampung 300 seats serentak.

Fuhh misi mencari dewan kahwin telah bermula kerana tidak lama lagi bakal menjelang cuti sekolah. Makin ramai pengantin di luar sana mencari dewan yang betul- betul bersesuaian kn? Jadi tunggu apa lagi? Boleh terus contact cik intan di talian 01156593110 mengenai dewan secara details. Hilde Group ada pelbagai tawaran yang menarik bakal menanti anda semua.

Selain dari menawarkan dewan kahwin di KL dan Shah Alam. Hilde Group juga menawarkan ruang yang sangat luas dan besar untuk mengadakan seminar, training, mesyuarat, training dan lain – lain aktiviti!

Jika anda masih mencari-cari bilik latihan atau bilik seminar, Hilde Group juga menawarkan perkhidmatan untuk fasiliti mengikut kehendak anda.

Terdapat banyak kemudahan yang disediakan. ini kerana JARDIN ROYALE TRANSFORMATIONAL HALL terletak di dalam Star Avenue Lifestyle Mall, kemudahan parking adalah percuma dan luas. Selain dari itu, kemudahan toilet adalah tersedia untuk semua pengunjung.

Terdapat pelbagai package harga yang menarik dan amat berbaloi dalam membuat keputusan untuk semua bakal pengantin.

Cuba bayangkan jika majlis perkahwinan anda dibuat di dalam dewan yang berharga mampu milik dan bertaraf 5 bintang? mengapa perlu membayar dengan harga yang mahal sedangkan terdapat harga yang murah dan boleh anda miliki?

Jadi kenapa masih berfikir panjang? terus direct contact cik intan di talian 01156593110 untuk booking awal sebelum ada yang lain booking tarikh kesukaan anda semua.

Keselesaan anda adalah kebahagiaan kami di Hildegroup.com

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

One Comment

Leave a Reply